Yes! Je hebt eindelijk al je tekeningen bijgewerkt. Die staan daardoor weer netjes as-built in je systemen opgeslagen. Dat is ontzettend belangrijk en dat wil je graag zo houden. Je hebt immers veel tijd en mankracht geïnvesteerd in het op orde brengen hiervan. Alleen dat behoud is wel een uitdaging, want inmiddels doemen er alweer tal van nieuwe projecten op.

Het gevaar dat op de loer ligt, is dat tijdens die projecten er allemaal wijzigingen plaatsvinden die niet goed worden bijgehouden. Wij kunnen jou die zorgen en lasten uit handen nemen met onze as-built as a service. Wij zorgen ervoor dat we in de processen worden meegenomen en dat het verwerken van de wijzigingen onderdeel wordt van de loop. Het voordeel is dat jullie eigen mensen daar niet voor opgeofferd hoeven worden en dat de projectmedewerkers snel door kunnen met de volgende opdracht. Bovendien is het zo dat wanneer de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van de wijzigingen bij ons ligt, wij de uniformiteit van het wijzigen kunnen waarborgen. Daarmee voorkom je afwijkingen die er kunnen ontstaan wanneer er verschillende mensen en partijen (denk aan externe contractors) aan de tekeningen werken.

Bij onze as-built as a service verwerkt een gespecialiseerd team de wijzigingen die in jouw tekeningen moeten worden aangebracht. Doordat op hetzelfde moment ook andere klanten van ons gebruik kunnen maken van deze service, is deze gedurende het hele jaar actief en kunnen we snel in actie komen. Toch betaal jij alleen voor dat wat je daadwerkelijk gebruikt aan een team dat jouw specifieke wensen kent.

Onboarding en pakketten

Om te weten wat jouw specifieke wensen zijn, starten we eerst een onboardingstraject. In dat traject ga je in gesprek met een projectmanager van Ivy Global. Daarin bereiden we alles tot in de puntjes voor, zodat het gebruiken maken van as-built as a service soepel verloopt. Tijdens dit traject kies je ook van welke van onze pakketten je gebruik wil maken. We hebben drie type pakketten in de aanbieding: de strippenkaart voor tekenwerk; tekenwerk en tekeningenbeheer; tekenwerk, tekeningen- en databeheer. Des te uitgebreider het pakket, des te meer taken wij op ons nemen en des te nadrukkelijker wij jouw systemen inrichten. Hieronder zie je gedetailleerder wat elk pakket inhoudt.

cover-4

Welke optie je ook kiest: wij zorgen ervoor dat het MOC-proces (Management of Change) voor jouw tekeningen op orde is. Of het nu gaat om je P&ID’s, pointclouds, e-schema’s, plattegronden, 3D-tekeningen in AutoCAD of andere type tekeningen: wij spelen in op jouw benodigdheden.

Wij maken heel graag kennis met jou en jouw bedrijf. Ook zonder opdracht – we kunnen hoe dan ook vast van elkaar leren. 

 • Pyton

  Ivy'er brengt Python-kennis in praktijk: 'P&ID's automatisch overgezet'

  09 juni 2022

 • as-built as a service

  MOT maakt al jaren gebruik van onze as-built as a service

  14 april 2022

 • Ivy Global introduceert de Gedeelde Tekenkamer

  22 juli 2021