Altijd al over het strand willen lopen met een technische tekening op je zwembroek? Waarschijnlijk niet. Toch heeft Ivy Global inmiddels heuse P&ID-zwembroeken in de aanbieding. Dat en nog veel meer aparte kledingstukken en accessoires kan je gewoon verkrijgen in de onlangs opgezette fanshop.

Natuurlijk, veel bedrijven hebben hun eigen shirts of sokken. Het assortiment in de webshop van Ivy is net wat breder dan gemiddeld. Van dekbedovertrekken tot bierviltjes en -glazen tot AirPod-cases tot douchegordijnen; van alles vind je er in onze kleuren en/of met het logo terug. En omdat we ons op de werkvloer veel bezighouden met veiligheid en risico’s ontkomen we er ook niet aan om Ivy-condooms aan te bieden.

Je merkt al aan sommige van onze producten: de fanshop is eigenlijk een uit de hand gelopen grap. Ivy is altijd al op zoek naar merchandise om uit te delen aan medewerkers. Dit krijgen ze vaak op bijzondere momenten, bijvoorbeeld rondom de feestdagen, maar ook als ze een bepaalde periode in dienst zijn of een bepaald aantal uren hebben gemaakt. Een leuk idee met een probleem: er is nooit één product waar iedereen enthousiast van wordt. Er was altijd wel iemand die het niet dacht te gaan gebruiken, waardoor veel ideeën doodbloedden. Bovendien is het lastig om met vertrouwen grote aantallen te bestellen, want voor je het weet liggen al je truien en slippers ergens in de kast stof te happen.

De oplossing diende zich aan via een online drukker, waarbij Ivy on demand kan bestellen. Wij hoefden enkel de ontwerpen te maken en nu kan iedereen zelf bestellen wat hij of zij wil hebben via de Ivy-website. En waar niet iedereen het eens kon worden over een specifiek product, kan deze oplossing wel op blije gezichten rekenen. Zodoende is onze webshop – gekscherend fanshop genoemd – geboren.

Maar uiteraard staat onze fanshop nog niet vol. Dus heb jij een leuk idee voor een item dat in onze fanshop thuishoort? Laat het weten aan Erik of Watse. Zij kunnen kijken of jouw idee haalbaar is en zo ja, dan kunnen zij vervolgens het item ontwerpen. Natuurlijk mag je over het ontwerp meedenken. Wie weet zie je over een paar maanden dan wel jouw eigen item terug in de fanshop.

Bezoek hier de fanshop van Ivy!

Wij maken heel graag kennis met jou en jouw bedrijf. Ook zonder opdracht – we kunnen hoe dan ook vast van elkaar leren. 

 • Zo werkte Ivy Global succesvol met de app van Prometheus

  06 april 2023

 • hijs

  Ivy inzetbaar voor hijs- en hefmiddellen: 'Gaat om bepaalde mindset'

  13 oktober 2022

 • voortgangskaart

  Ivy Global ontwikkelt handige voortgangskaart voor bij projecten

  30 september 2022