Ivy Global heeft de dienstenpagina’s op de website een opknapbeurt gegeven. Hierdoor kan je op onze website nu nog duidelijker terugvinden wat wij precies voor je kunnen betekenen.

Allereerst hebben we de dienstenpagina’s op de overzichtspagina onderverdeeld in vier verschillende categorieën. Zo vind jij makkelijker en sneller de dienst die bij jouw behoefte past. De vier categorieën waaronder al onze projecten zijn onderverdeeld, zijn inventariseren, structureren, beheren en verbeteren. Dit zijn de stappen die wij veelvuldig bij onze klanten doorlopen bij het uitvoeren van projecten. Naast het uitvoeren van technische projecten kan je bij ons ook terecht voor detachering. Deze zal later nog worden toegevoegd om de categorieën compleet te maken. 

Inventariseren, structureren, beheren, verbeteren

Onder inventariseren vind je onze diensten met betrekking tot de achterliggende documentatie. Hierin onderzoeken wij bijvoorbeeld of jouw tekeningen en documenten helemaal kloppend en volledig zijn. Ook beantwoorden de vragen over wat er wel en wat er niet aanwezig is. Als dit inzichtelijk is gemaakt, heb je een goede basis om je documenten op orde te brengen. Bij structureren gaan we aan de slag om structuur aan te brengen. Als de structuur beschikbaar is volgen we de bestaande richtlijnen. Vanuit onze ervaring kunnen we een goede bijdrage leveren om deze te optimaliseren of op te zetten. Je vindt onder dit kopje ook de diensten die te maken hebben met risico’s in jouw fabriek. Het in kaart brengen van de risico’s (FMECA), storingen en het benodigde onderhoud vallen hieronder.

Voor projecten die te maken hebben met een logische, nette en goede inrichting van je systemen kan je bij beheren terecht. Wij kunnen zowel je documentmanagement als je onderhoudsbeheersysteem onder handen nemen. De meest verschillende diensten vind je terug onder het laatste kopje verbeteren. Daartussen vind je bijvoorbeeld de soort plannen die we kunnen opzetten. Denk hierbij aan het asset integriteitsplan, maar ook de maintenance scan. Verder vind je ook de pagina met de trainingen die wij aanbieden hier terug. 

Vast stramien

Behalve de duidelijkere indeling van de overzichtspagina met alle diensten, zijn ook de pagina’s zelf veranderd. Voor elke dienst is de tekst volgens hetzelfde stramien opgebouwd. Neem bijvoorbeeld de pagina voor LTAP/Capex. Eerst formuleren we de veel voorkomende problemen en vragen op dit gebied. Daarna vertellen we wat je van Ivy Global kan verwachten: hoe we te werk gaan en wat daarbij typerend voor de Ivy-aanpak is. Tot slot bespreken we wat het jouw bedrijf oplevert als wij het project hebben afgerond. Daarbij kijken we niet alleen naar het afronden van het LTAP/Capex-project, maar ook naar de voordelen die werken met ons heeft. 

Wij maken heel graag kennis met jou en jouw bedrijf. Ook zonder opdracht – we kunnen hoe dan ook vast van elkaar leren. 

  • Bart van der Plas

    Bart ontdekt de verschillen: ‘Ivy vult accountmanagement anders in dan ik gewend was’

    23 februari 2024

  • Ivy in 2023

    Aandacht voor de Ivy’er: ‘We willen dat werkgeluk op één staat’

    01 februari 2024

  • DALL-E

    Wat gebeurt er als chatbot ChatGPT onze onderhoudsblog schrijft?

    19 december 2022