Klantendag

Geslaagde eerste klantendag Ivy: 'Iedereen met een glimlach naar huis'

Kasper Hermans - 24 november 2022

Bij Ivy staan we dagelijks in contact met bedrijven waar we projecten uitvoeren, maar meestal komen we dan bij de klanten over de vloer. Vorige maand werden de rollen omgedraaid. Op onze eerste klantendag nodigden wij de bedrijven uit. Van meer dan veertig bedrijven kwamen er medewerkers op bezoek voor een geslaagde klantendag!

Hoe komt het dat Ivy Global na bijna 8 jaar nu pas voor het eerst met het idee van een klantendag kwam? ‘Wij waren al eerder van plan om een dag te organiseren voor onze klanten en partners. Het idee hiervoor ontstond een aantal jaar geleden, alleen op dat moment konden we het nog niet organiseren wegens corona. Nu kon dat gelukkig wel’, zegt projectmanager Ivan Hermelijn. ‘De klantendag is bedoeld om gezellig samen te komen onder het genot van een hapje en een drankje, om andere klanten te ontmoeten en inspiratie op te doen.’

Presentaties

Naast dat we op deze dag buiten de normale kantoordeuren op een iets informelere manier met elkaar in gesprek konden, werden er twee presentaties gegeven:

  • Sodexo – Sodexo is een van de klanten die al geruime tijd in tevredenheid van Ivy Global gebruikmaakt. Al begin 2017 – bijna zes jaar geleden – klopte het bij ons met de vraag of het archief niet gedigitaliseerd kon worden. Erik van Tussenbroek van Sodexo vertelde over de voordelen die dit project heeft opgeleverd (zoals een flinke tijdbesparing bij het opzoeken van data en gegevens) en over wat het bedrijf Sodexo zelf doet. De sessie werd afgesloten met een paar stellingen en discussiepunten met betrekking tot assetmanagement.

  • Capptions – De tweede presentatie ging over Capptions, een van de partners van Ivy. Capptions biedt een oplossing om alle papieren rompslomp te digitaliseren. Dat is superhandig als je de fabriek in gaat, want dan sjouw je niet alle papieren mee onder je arm. Alles verloopt via je smartphone of tablet en je ondernomen inspecties en acties zijn direct inzichtelijk voor al je collega’s, die daar de rechten voor hebben. Verder kan je dankzij Capptions via je telefoon, tablet of computer razendsnel vervolgstappen ondernemen met betrekking tot het werkproces. Dit bespaart zowel enorm veel qua tijd als geld (papier), terwijl de kans op het kwijtraken van formulieren ook een stuk kleiner is.

Bij Ivy wordt er met voldoening teruggekeken op een geslaagde dag. ‘Het was een geslaagde dag, waarbij ik iedereen met een glimlach naar huis heb zien gaan’, aldus Ivan. 

Bekijk hieronder de aftermovie van onze klantendag. Ook vind je hyperlinks naar de presentaties van Sodexo en Capptions.

 

Wij maken heel graag kennis met jou en jouw bedrijf. Ook zonder opdracht – we kunnen hoe dan ook vast van elkaar leren.