Malamute

Ivy Global geeft weg: 5 dashboards van Malamute!

Kasper Hermans - 13 januari 2021

Is big data of data gedreven onderhoud voor jouw bedrijf een groot thema? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Of ben je bang dat jouw onderhoudsorganisatie daar nog niet klaar voor is? Dan hebben wij goed nieuws!

Om het nieuwe jaar goed te beginnen geven wij aan onze klanten 5 gratis dashboards weg in samenwerking met Malamute. Dit dashboard wordt volledig opgesteld aan de hand van jouw nú beschikbare onderhoudsbeheersysteem (obs) of overall equipment effectiveness data (OEE-data). Want: uit iedere dataset halen wij relevante informatie.

Wat is het?

Er wordt al jaren veel over gesproken: big data. De mogelijkheden zijn gigantisch. Ook voor jou, want ongemerkt verzamel je al veel meer data dan je denkt. Maar hoe haal je daar de juiste informatie uit om de juiste beslissingen te nemen? Dat is toch nog een veel te grote stap?
Niet als je het ons vraagt! Wij (Ivy Global en Malamute) willen laten zien dat je zonder grote investeringen al data kunt gebruiken om jouw onderhoudsorganisatie te verbeteren.

De voordelen van een dashboard van Malamute:

 • Data gedreven beslissingen: weg met de onderbuikgevoelens
 • Niet meer zoeken naar de vragen die je ‘s ochtends aan je personeel moet stellen
 • Onderbouwd inzicht in de prioriteiten voor de komende periode
 • Een laagdrempelige manier om te starten met big data en dashboards
 • Het is een eerste start richting predictief onderhoud
Het enige dat jij hoeft te doen is het sturen van een dataset uit je obs (zoals SAP, Ultimo, Maximo) of OEE (zoals OEE Toolkit of Cierpa) en wij bouwen gratis een proof of concept

Wie is Malamute?

Malamute is het kersvers opgerichte bedrijf van Sanne Lempers en Daniël Hulshof. Beiden hebben al jaren ervaring in verschillende rollen in onder andere de voedsel-, olie-, farmaceutische - en gasindustrie. De twee kennen elkaar van verschillende opdrachten in de technische sector en ontwikkelden samen Malamute. ‘Met Malamute kunnen wij van elke dataset in jouw bedrijf een dashboard maken en daar een praktisch en waardevol advies aan koppelen. Op basis daarvan kunnen wij inzichtelijk maken, waar het wel en niet goed loopt binnen een bedrijf en waar er verbeterd kan worden. De volgende stap die wij kunnen verzorgen is continuous improvement, daarbij kunnen wij het bedrijf helpen bij hun processen om zo de resultaten te verbeteren.'

Meer over Malamute en de samenwerking met Ivy Global lees je volgende week in een uitgebreid interview met Sanne en Daniël.

Wat geven we weg?

Met Malamute kunnen we veel inzichtelijk maken. Zoals bijvoorbeeld:

- Wat het aantal achterstallige orders is

0-Jan-13-2021-04-56-55-24-PM

- Hoe vaak en waarom de machines stilstaan

1-Jan-13-2021-04-56-48-87-PM

- Wat de status is van de uitstaande werkopdrachten

110121_Demo orders_Page_1

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar Malamute kan tal van elementen op het gebied van workflow visueel in kaart brengen. En ook andere elementen binnen jouw bedrijf, die niet per se met productie te maken hebben, kan jij met dit dashboard visualiseren. Van financiële tot hr-data. De mogelijkheden van Malamute zijn talrijk en die komen wij graag eens rustig met jou bespreken.

Met puur het bouwen van een dashboard stopt deze actie niet. Na het presenteren van het dashboard gaan wij met je in gesprek om het dashboard volledig op jouw wensen af te stemmen. Vervolgens krijg je van ons een maand lang elke week een overzicht met de cijfers. Aan het einde van de maand nemen we nog een keer contact met je op om te evalueren wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. En dit alles helemaal gratis!

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Vul het formulier in op deze pagina
 2. Behoor je tot een van de gelukkigen, dan nemen wij contact met jou op.
 3. Vervolgens stuur ons je dataset. Dat kan zijn een export van je obs (SAP, Ultimo, Maximo et cetera) of OEE (OEE Toolkit, Cierpa). Wat jij wil. Wij zorgen dat het werkt.
 4. Indien nodig regelen we een NDA.
 5. Hebben we de dataset binnen? Dan presenteren we binnen een week het dashboard en sturen we een maand lang gratis een nieuw dashboard.
 6. Wil je meer weten? Meer data? Meer inzichten? En onze analyse? Dan gaan we in gesprek.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Vul dan snel hier rechtsboven op de pagina het formulier in zodat jij een van de 5 gratis dashboards ontvangt.

Wij maken heel graag kennis met jou en jouw bedrijf. Ook zonder opdracht – we kunnen hoe dan ook vast van elkaar leren. 

 • software-assetmanagement

  Van fysiek naar pc: Ivy richt zich op Software Asset Management

  28 juni 2022

 • Asset Management Experience

  Ivy Global lanceert serious game Asset Management Experience

  19 mei 2022

 • certificaten

  Zo werkt het bij Ivy opgezette participatiemodel

  31 maart 2022