Opleiding: Master Aerospace Engineering (TU Delft)
Woonplaats: Capelle aan den IJssel
Beschikbaarheid: Per direct beschikbaar, fulltime.
Maximale reistijd: Bereid om te verhuizen naar locatie van de werkgever
Beoogde functie: Design Engineer / Project Engineer / Data Engineer met focus op mechanisch ontwerp, optimalisatie en machine learning

Adithya is een young professional met een Bachelor in Mechanical Engineering en heeft de Master Aerospace Engineering aan de TU Delft afgerond. Tijdens zijn studie heeft Adithya waardevolle ervaring opgedaan bij KLM, waar hij werkte aan project haalbaarheidsstudies en het ontwerpen van test- en onderhoudsfaciliteiten.

Na zijn master keerde Adithya terug naar zijn thuisland, waar hij als freelancer een Python-software ontwikkelde die aandelen screent en portefeuilles beheert. Met een sterke achtergrond in mechanisch ontwerp, optimalisatie en machine learning, zoekt Adithya nu naar uitdagende rollen als design engineer, project engineer of data engineer.

Adithya woont momenteel in Capelle aan den IJssel en is per direct beschikbaar voor werk. Hij is op zoek naar een fulltime baan, en is bereid om te verhuizen om dichter bij zijn werkgever te wonen. Adithya is tevens bezig met het leren van de Nederlandse taal om zijn integratie en communicatie in de werkomgeving te verbeteren.

Interesse?

Wil je meer weten over deze kandidaat en/of de mogelijkheden om samen te werken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.