Beschikbare Ivy profielen

Ahmed

Geschreven door Ivy Global | Jul 10, 2024 9:23:48 AM

Opleiding: Pre Master Systems & Control (TU Delft)
Woonplaats: Veenendaal
Beschikbaarheid: 3 dagen in de week (naast de studie) en fulltime beschikbaar in Augustus.
Maximale reistijd: 45-60 minuten
Beoogde functie: Product Designer/ Project Engineer met focus op praktijkgerichte engineering en probleemoplossend denken.

Ahmed is een ambitieuze professional die zijn technische en managementvaardigheden combineert met een hands-on benadering. Met een achtergrond in Aviation Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam en een Master in System & Control Engineering aan de TU Delft, brengt Ahmed een unieke mix van kennis en ervaring met zich mee.

Na zijn studie in Aviation Engineering, waarbij hij de technische kant verkoos boven de pilotenopleiding, heeft Ahmed drie jaar werkervaring opgedaan bij Samsung. Hier ontdekte hij zijn interesse voor management en probleemoplossend denken, wat hem inspireerde om verder te studeren. Zijn premaster in Lucht- en Ruimtevaarttechniek en de daaropvolgende master in System & Control Engineering hebben zijn technische expertise verder verfijnd.

Tijdens zijn studie blinkt Ahmed uit in praktijkgerichte projecten, waarbij hij zijn vaardigheden in engineering en programmeren optimaal kan inzetten. Zijn interesse in product design drijft hem om innovatieve en efficiƫnte oplossingen te ontwikkelen.

Ahmed is beschikbaar voor uitdagende projecten vanaf augustus 2024. Hij kan fulltime werken tot september 2024 en daarna drie dagen per week naast zijn studie. Vanaf begin 2025 zal hij beginnen aan zijn afstudeerproject, waarbij hij openstaat voor economische projecten die aansluiten bij zijn interesse in productontwikkeling.