Consultant / Business Development

capaciteit

Over deze kandidaat

Naam: Anoniem
Woonplaats: Omgeving Eindhoven
Rijbewijs: B
Denkniveau: WO
Geboortejaar: 1992

Onze collega is afgestudeerd aan de Master Innovation Management en toe aan de volgende stap: een fulltime baan. Deze kandidaat is bij Ivy Global werkzaam geweest als projectmedewerker bij Nyrstar in Budel. Tijdens dit project is hij verantwoordelijk geweest voor het verbeteren van de P&ID’s en deze op correcte wijze verwerken in AutoCad.

Wij kennen hem als een nieuwsgierige en energieke jongen die altijd opzoek is naar de beste oplossing. Daarnaast is hij erg ondernemend en gaat voor het beste resultaat. Het meedenken met een organisatie, bijvoorbeeld hoe je het bedrijf op een goede en gezonde manier kan laten groeien, is iets waar hij veel energie van krijgt.

Hij is op zoek naar een baan als Consultant of Business Development. Hij is per direct beschikbaar en kan niet wachten om te gaan starten.

Waarom wij enthousiast zijn over deze kandidaat

  • Sinds 2019 werkzaam bij Ivy Global
  • Met deze medewerker wordt je team voorzien met enthousiasme, ondernemerschap en iemand die voor het beste resultaat gaat 

Interesse?

Deze kandidaat is beschikbaar op basis van:

  • Detachering met kosteloze overname
  • Interim projecten

Heb je interesse of wil je meer weten over dit profiel? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meest recente profielen

Staat jouw ideale kandidaat er (nog) niet bij?

Meld je aan voor onze kandidaten nieuwsbrief! Dan ontvang je maximaal 1x per week een mail met alle nieuwe kandidaten.