Nathaniël - Junior adviseur / waterbeheer

Nathanielfoto1

Over deze kandidaat

Naam: Nathaniël
Woonplaats: Oud-Beijerland
Denkniveau: HBO
BSc: Watermanagement
Geboortejaar: 1999
Reisafstand: Max. 1 uur
Rijbewijs: B

Graag stel ik voor: Nathaniël

Afgestudeerd aan de opleiding HBO Watermanagement en sinds januari 2021 werkzaam bij Ivy Global op het project bij Evides. Hier is hij verantwoordelijk voor het achterhalen van de waterkwaliteitsparameters uit contracten om deze vervolgens in te voeren in het nieuwe systeem.
Daarnaast werkt hij aan het nabouwen van de installaties van Evides in Optimizer+. Vervolgens berekent hij de onderhoudskosten en de faalkansen van de installatie aan de hand van het systeem. Deze conclusies worden gebruikt om te bepalen wanneer er onderhoud gepleegd moet worden aan de verschillende onderdelen.

Tijdens het project heeft Nathaniël laten zien dat hij meedenkt met de klant, is oplossingsgericht, creatief, geduldig en goed kan communiceren met de verschillende lagen in een organisatie.

Nathaniel is van kleins af aan al met water bezig geweest. Zijn moeder zat in het bestuur van de Maaslandkering. Het was dan ook al snel duidelijk dat hij de studie Watermanagement ging volgen.

 
Nu is hij klaar met zijn studie en klaar voor de volgende stap een fulltimebaan. Zijn interesses liggen bij droogte problematiek, waterbalans en klimaatadaptatie.

Een
functie als junior adviseur of beheerder watersysteem is hetgeen wat Nathaniel zoekt.

Waarom wij enthousiast zijn over deze kandidaat

  • Is proactief, werkt nauwkeurig en komt zijn afspraken na
  • Is een fijne collega om mee samen te werken

Interesse?

Deze kandidaat is beschikbaar op basis van:

  • Detachering met kosteloze overname
  • Interim projecten

Heb je interesse of wil je meer weten over dit profiel? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meest recente profielen

Staat jouw ideale kandidaat er (nog) niet bij?

Meld je aan voor onze kandidaten nieuwsbrief! Dan ontvang je maximaal 1x per week een mail met alle nieuwe kandidaten.