Peter - R&D Engineer

Peter Jamar

Over deze kandidaat

Naam: Peter 
Woonplaats: Delft
Denkniveau:  WO
MSc System & Control ( Niet afgerond)  
BSc Mechanical Engineering
Geboortejaar: 1990
Reisafstand: Maximaal 1,5 uur
Rijbewijs: B

Peter is sinds 2016 afgestudeerd aan de studie Mechanical Engineering en is daarna de Master System & Control gaan volgen. Peter heeft ervoor gekozen om zijn studie vroegtijdig te beëindigen. Dit omdat hij graag zijn opgedane kennis wil toepassen in de praktijk.

Peter is opgegroeid met techniek en wist al vanaf jongs af aan dat hij een technische studie wilde volgen. Zijn vader is werkzaam in de techniek en in zijn vrije tijd sleutelden zij samen aan auto’s, computers en zetten zij racefietsen in elkaar.

Probleemoplossend, doelgericht, geduldig, praktisch, goed samenwerken en innovatief zijn woorden die van toepassing zijn op Peter.

 

Peter is per direct beschikbaar en opzoek naar een functie als R&D engineer waarbij hij technisch bezig kan zijn, slimme oplossingen kan bedenken en verder kan leren in de functie van engineer.

Motivatie Peter
In de afgelopen jaren heb ik me gerealiseerd dat ik de toepasbaarheid en generaliseerbaarheid van de wiskunde op dynamische systemen ontzettend fascinerend vind. Omdat ik mijn vergaarde kennis graag in praktijk wil gaan brengen, heb ik besloten mijn studie voortijdig te beëindigen en op zoek te gaan naar een uitdaging in het bedrijfsleven. Aspecten van het vak systeem- en regeltechnicus zoals identificatie, regeling en optimalisatie spreken mij zeer aan. Één van mijn sterkste punten is dat ik in staat ben om een probleem snel te doorgronden om daarna mijn regeltechnische kennis te gebruiken om tot een oplossing te komen.

 

Waarom wij enthousiast zijn over deze kandidaat

  • Is innovatief, probleemoplossend, communicatief en leergierig
  • Met Peter in je team krijg je een gedreven medewerker die voor het beste resultaat wil gaan

Interesse?

Deze kandidaat is beschikbaar op basis van:

  • Detachering met kosteloze overname
  • Interim projecten

Heb je interesse of wil je meer weten over dit profiel? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meest recente profielen

Staat jouw ideale kandidaat er (nog) niet bij?

Meld je aan voor onze kandidaten nieuwsbrief! Dan ontvang je maximaal 1x per week een mail met alle nieuwe kandidaten.