De 3 verschillen tussen een technisch uitzendbureau en Ivy Global

Erik de Jong

Een technisch uitzendbureau zit meestal in het centrum van een stad. Gemakkelijk toegankelijk voor mensen die een baan zoeken. Hiermee hebben we een van de weinige overeenkomsten tussen een regulier uitzendbureau en Ivy Global geschetst.

Het kantoor van Ivy Global zit namelijk in de historische binnenstad van Delft. Niet op een gangbare route waar Duitse bejaarden elkaar op warme lentedagen verdringen om een glimp van Delfts blauw of Johannes Vermeer op te vangen. Net daarbuiten, waar alleen verdwaalde toeristen komen. Maar wat zou een dagjesmens zien als hij of zij op een willekeurige werkdag een blik bij Ivy Global naar binnen zou werpen?

1. Kennis

Ze zien een ruimte vol studenten. Achter een beeldscherm weggedoken, zijn ze druk aan het typen. Of ze buigen zich over een technische tekening. Nadenkend over een oplossing. Het zijn studenten die een technische studie volgen en daardoor de basiskennis hebben om technische projecten op te pakken. Iets wat bij een normaal technisch uitzendbureau niet vanzelfsprekend is. Een huis-tuin-en-keuken-uitzendkracht kun je niet zomaar je assets laten documenteren. Het verschil tussen een klep en een flens is aan hen nooit uitgelegd.

2. Begeleiding

Waar een regulier technisch uitzendbureau werknemers bij bedrijven onderbrengt, nemen wij projecten aan. Onze ervaren professionals hebben de leiding over de verschillende projecten die wij doen. Bijkomend voordeel hierbij is dat de managers van onze klanten onze krachten niet hoeven aan te sturen. Ze kunnen zich met andere zaken bezig houden.

3. Continuïteit

Een aantal diensten die we aanbieden kunnen door verschillende studenten worden opgepakt. Ze hebben ze bij andere bedrijven bijvoorbeeld al P&ID’s gecheckt en kunnen ze eenvoudig inspringen als iemand anders bijvoorbeeld scriptieverplichtingen heeft. Natuurlijk is dit bij het ene project gemakkelijker dan bij andere projecten. Als iemand een robot ontwerpt, is het gewenst dat diegene er van de eerste strepen op de bouwtekening tot de laatste test van het prototype bij is.

Wij zijn een ingenieursbureau met studenten

Ivy Global doet dus een stuk meer dan een uitzendbureau. Wij zijn een ingenieursbureau met studenten. Onze studenten zijn op verschillende technische vakgebieden inzetbaar. Van het checken van P&ID´s tot aan het ontwikkelen van robots. Heeft jouw bedrijf een project op de plank liggen dat een professionele aanpak verdient? Laat het ons weten. Wellicht biedt Ivy Global uitkomst.

Ook samenwerken?

Wil je weten wat we voor jouw technisch bedrijf kunnen doen? Neem contact op Erik. Hij legt je graag alle mogelijkheden uit.

Wij maken heel graag kennis met jou en jouw bedrijf. Ook zonder opdracht – we kunnen hoe dan ook vast van elkaar leren. 

Recente posts