Wat voor invloed heeft de huidige inflatie op de lonen? Dat is momenteel bij vrijwel elk bedrijf een interessant vraagstuk. Voor Ivy Global geldt dat misschien zelfs extra. De medewerkers bepalen via salarissessies immers hun eigen salaris.

Over deze kwestie sprak salesmanager Erik de Jong deze week in de podcast Werkverkenners van BNR Nieuwsradio. In de aflevering Geeft hoge inflatie recht op een hoger loon? komt hij samen met arbeidsrechtadvocaat Maarten van Gelderen en directeur SEO Economisch Onderzoek Bas ter Weel aan het woord.

Erik geeft hierbij een inkijkje in de beslissingen die er binnen Ivy gemaakt zijn en gaan worden. ‘Afgelopen jaar zijn we met iedereen overeengekomen om de inflatieverhoging van 2,7 procent te geven. Letterlijk dat wat het CBS heeft berekend. Dat gaan we waarschijnlijk dit jaar ook doen, dus dat wordt spannend. Maar wij vinden het onze verantwoordelijkheid dat onze werknemers er niet op achteruitgaan door bij ons te blijven werken.’

Wil je meer weten over hoe Ivy op dit gebied opereert? Check dan hier de volledige podcast of lees een van onze oude blogs over salarissen bij werken volgens Semco.

Wij maken heel graag kennis met jou en jouw bedrijf. Ook zonder opdracht – we kunnen hoe dan ook vast van elkaar leren. 

 • verantwoordelijk

  Wie is er formeel verantwoordelijk voor Ivy Global?

  19 april 2024

 • Hoe werkt het kopen van aandelen binnen Ivy?

  05 april 2024

 • Welke overlegstructuur hanteert Ivy Global?

  22 maart 2024