Werkervaring: 1,5 jaar als innovatie consultant in de IT sector
Opleiding:
WO Industrial Design en Innovation Sciences 
Woonplaats: Eindhoven
Beschikbaarheid: Young professional 32 uur/w voor onbepaalde tijd
Beoogde functie: Wil aan de slag als project engineer waar data gedreven optimalisatie en verduurzaming van industriële bedrijfsprocessen centraal staat

Amy werkt sinds januari bij Ivy en is klaar voor haar volgende stap als project consultant. Voor Ivy heeft ze werkervaring opgedaan als innovatie consultant, hier was ze verantwoordelijk voor het verbeteren van businessmodellen voor klanten in de IT-sector. Daarnaast heeft Amy al kennis van data management, KPI's en PowerBI. Tenslotte heeft ze gedurende haar studie en eerdere werkervaring veel ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van onderzoeken en adviseren.

Amy heeft een skill pakket dat perfect aansluit bij project consulting binnen de industrie. Ze kan niet alleen technisch inhoudelijke oplossingen creëren en nieuwe kansen herkennen, maar tegelijkertijd ook de belangen van verschillende partijen binnen en buiten een organisatie behartigen.

Sinds Amy bij Ivy werkt is haar passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen alleen maar gegroeid. Ze wil graag doorontwikkelen op het gebied van data gedreven procesoptimalisatie. Specifiek zou Amy dus graag klanten helpen met het inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen zodat er betere beslissingen kunnen worden gemaakt.

Interesse?

Wil je meer weten over deze kandidaat en/of de mogelijkheden om samen te werken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.