Opleiding: WO Master Robotica @TU Delft
Woonplaats: Amsterdam
Beschikbaarheid: 40 uur/w als 
Maximale reistijd: 60 minuten
Beoogde functie: Robotics Engineer binnen een R&D afdeling met een focus op softwareontwikkeling voor robots die samenwerken met mensen

Met een master Robotics op zak van de TU Delft is Jevon klaar voor zijn eerste stap op de arbeidsmarkt als young professional. Jevon heeft namelijk tijdens zijn studie al relevante werkervaring opgedaan met het opstellen van werkinstructies bij Ivy. Nu hij zijn master heeft afgerond zoekt hij een functie waar hij kan ondersteunen in het onderzoeken en ontwikkelen van robotica binnen de industrie. Zijn passie ligt voornamelijk binnen de softwareontwikkeling van robotica die samenwerkt met mensen in de productie. Tijdens zijn afstudeeronderzoek heeft hij hier al ervaring mee opgedaan door software te ontwikkelen voor robots die mest opruimen. 

Naast Jevon zijn brede kennis van robotica en passie om zich verder te specialiseren binnen de robotica is hij een sociale, vriendelijke jongeman die erg goed samenwerkt met anderen. Tijdens zijn Ivy projecten heeft hij laten zien dat hij een harde werker is die snel leert en goed in staat is om met meerdere partijen en lagen in de organisatie samen te werken. Jevon vindt het erg belangrijk dat hij uitdaging heeft in zijn werk en heeft zijn zinnen gezet op een functie binnen R&D van robots in de (productie) industrie. Het liefst wilt Jevon robots ontwikkelen die met mensen samenwerken, op een productielijn bijvoorbeeld!


Interesse?

Wil je meer weten over deze kandidaat en/of de mogelijkheden om samen te werken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.