Opleiding: Bachelor Proces Technologie
Woonplaats: Haarlem
Beschikbaarheid: 40 uur per week
Maximale reistijd: 1 uur
Beoogde functie: Proces Technoloog/ Maintenance Engineer binnen een innovatieve en uitdagende organisatie.

Het afgelopen jaar hebben wij Gijs leren kennen als een loyale en betrouwbare collega. Hij komt altijd zijn afspraken na en pakt zijn werk serieus aan. Gijs buigt zich graag over complexe vraagstukken en vindt het belangrijk om waarde toe te voegen aan een project. Hij bijt zich vast in projecten, is enorm leergierig, sociaal en heeft een uitstekende analytische blik.

Hij is begonnen bij Tata Steel en heeft daarna bij de Afsluitdijk een project uitgevoerd. Door deze beide projecten, in diverse technische omgevingen, is zijn aanpassingsvermogen en technische expertise vergroot.

Gijs zoekt een project waarbij hij zijn kennis en kunde over procestechnologie in kwijt kan. Hij is op zoek naar een uitdaging waarbij hij zich verder kan ontwikkelen als engineer. Deze combinatie van leergierigheid en vastberadenheid maakt hem een waardevolle aanwinst voor elk team.

Interesse?

Wil je meer weten over deze kandidaat en/of de mogelijkheden om samen te werken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.